Ronny Skjæveland fra Sandnes innstilt som partileder i Liberalistene

Ronny Skjæveland

Ronny Skjævland har vært aktivt medlem i Liberalistene siden oppstarten i 2014. Han har også vært fylkesleder i Liberalistene Rogaland fra 2014 til 2018.

Valgkomiteen som satte arbeidet på vent pga korona, ønsker nå den 41 år gamle gifte tobarnsfaren som partileder. Ronny Skjæveland er skikkelig lysten på å gjøre en veldig god jobb som leder i Liberalistene. Han har en familie- og jobbsituasjon som gjør at han kan prioritere arbeidet med Liberalistene. 

Valgkomiteen har gått inn for Ronny Skjæveland fra Sandnes som ny partileder. Landsmøtet vil kunne velge han helgen 12-13 September. 

Han står politisk midt i partiet, og ønsker å kombinere solide liberalistiske prinsipper med praktiske løsninger i dagens samfunn.

Ronny Skjæveland har i mange år jobbet i Telenor. Dette har han gitt ham stor erfaring i hvordan man skal samarbeide i team bestående av forskjellig type mennesker.

Et mål er å få flere politiske oppslag i media og gjennomføre en skikkelig valgkampturne der han besøker de fleste fylker og lokallag som før har vært vanskelig å gjennomføre pga økonomi sier Ronny Skjæveland.